Українська Канада
-
Думаю в останні дні всіх будуть відправляти онлайн
-
можливо тоді роздрукувана аплікація з бажанням працювати надасть більше впевненості?!
-
А можна було податися на cuaet без ворк перміту?
-
Ну більше в порівняні з чим? Після закриття програми на подачу в липні звісно стало більше. Раніше навіть якщо людина не відмічала бажання працювати, то в аеропорті вона умовно аплаілась і отримувала одночасно. Зараз податися в такому легкому варіанті не можливо у зв’язку з закриттям, тому відправляють подаватися онлайн.
-
Саме так) один з випадків який я знаю, дайте мені перміт, я не сильно розбираюсь який там, я приїхала провідати онуків і повернуся, то формальність
-
Але ж на work permit напевно можно податися онлайн? Якщо приїхали по CUAET…
-
Є багато геніїів... Зара переїжають звітам тому що дуже складно отримати пр
-
Якщо ви скажете просто приїхали відвідати родичів наприклад. Вам перміт не дадуть
-
Можливо. Просто місто дороге (Торонто) і там в основному фінансовий сектор плюс айті. Мені здавалось є сенс їхати висококваліфікованим тільки
-
Можливо…
-
Залежить від того чи попередньо вказували чи хочете працювати в Канаді. І що може запитати офіцер.
-
Я чогось думаю що туда якраз йдуть всі підряд...
-
Не розумію як воно зараз працює? Залежить від занятості аеропорту? Чи від самого офіцера 🤷🏻♀️ хз
-
Не маю такої статистики звісно( може в Торонто стало менше лбдей їхати чим в Калгарі. Або в Торонто ідуть більш освідченні та підготовлені.
-
цей документ є, дякую вам
-
На тому тижні в четверг прилетіли знайомі через Монреаль, черги не було, видали перміт за 10хв. Letter of introduction навіть не подивились…
-
Впевненості вам надасть попереднє погодження про роботу летер оф інтрадакшн. Майте його роздрукованим.
-
Вже і більше( бо самі мотивовані і інформовані приїхали на початку. Вони самі оформлювали документи і ставили ту галочку буду працювати. Всі кого я питала як так вийшло що не поставили галочку користувались послугами посередників(((( зараз дуже багато тих хто звертається онлайн, плюс зняття обмежень, плюс подовження пермітів. Роботи в них багато
-
Я збираюся вилітати в березні Може щось підкажете як підготуватися?
-
Зрозумів
22 Jan 2023, 19:22
97645/124018
about 2 hours ago