Українська Канада
-
До речі, що завжди радувало, саме Канада є однією з тих держав, де податись на візу/перміт можна повністю дистанційно. Без інтерв'ю, довозу паспорта і т.д. Коли біометрії ще не треба було задавати, то взагалі казка була: наклацав на компі - відправив паспорт - отримав паспорт. Але ще раніше, 20 років тому таки треба було в Київ їхати, на Ярославів Вал, на співбесіду. А потім паспорт забирати ще звідти... були часи...
-
Очевидно, вони то трохи по-іншому сприймають, тим більше давно вже в системі як громадяни є. Новоприбулим доводиться взризатись в ту систему, причому швидко. Підозрюю, я теж міг би почекати, подзвонити, таки отримати апоінтмент через Х часу, потім через Y часу ще поштою той сін прийшов би мені. Але в мене часу на те не було, роботу шукати треба було, тож і пішов в чергу. Вгризатись в систему, так би мовити😁
-
Всім доброго вечора, хто може підказати, чи зможе мій чоловік отримати тимчасовий захист в країні єс якщо він тиждень назад виїхав з України?? Чи не буде питань як перетинав кордон? Наперед дякую🙏
-
Якщо перетинав нелегально лісом/горами/річкою - то питання точно будуть. Але захист все одно дадуть.
-
Десь навесні IRCC оприлюднить дані по кількості PR виданих у 2023 р. Цікавить розбивка по країнам походження іммігрантів. Минулого року чільну десятку закривали сирійці з показником 8500 осіб. Як вважаєте, будуть українці в топ-10 за 2023 р.? Чомусь за 2024 р. я впевнений, що будемо.
-
Так, можете, якщо Ваш роздрукований visitor record, що Ви отримаєте по прильоту, буде мати позначку CUAET.
-
У Вініпезі вбили українця Івана Рубаніка, його закололи ножем по дорозі на роботу. За попередньою інформацію 19 річного злочинця спіймали. Роботодавець Івана відкрив збір коштів щоб допомогти його сім'ї. Будьте обережні, особливо в Манітобі, поліція повідомляє що це вже не перший фатальний випадок за цей тиждень. www.gofundme.com/f/ivan-rubanik?fbclid=IwAR25ghT5KelBU6PY-6C1nryBxoSZbn7Spke2xvI1VuMVfSTYnZJmzJrQznA