Українська Канада
-
А хіба тут будинки по 150к коштують у містах?
-
А в Канаді що рік навчатись?)
-
В будь-якому випадку будемо намагатися)
-
Щось у вас замалі тоді ціни на будинки
-
Нікого не хвилює ваша профільна освіта. Якщо в вас є стаж і не маленький
-
Ціна приблизно до 30 тис на рік
-
Дякую за інсайд) просто трохи переймаюсь через той факт, зо досвіду роботи в ІТ маю більше 6 років, але це не профільна освіта в мене
-
А якщо з ПР і перша вища освіта?
-
але питання було про ціну, а не про порівняння з будинками. Може у людини питання не стоїть в грошах.
-
Друга вища освіта в Канаді без ПР обійдеться вам як будиночок в Канаді)
-
Та в кожного свої методики... все можливо.
-
Так звичайно! Але ви мене не розумієте що я маю на увазі. Якби це курс був на сайті політехніки то я б розумів що це офіційна сторінка, але тут я облазив сайт і не знайшов в них фізичної адреси, є тільки номер телефону. І мене цікавить чи можна вірити взагалі таким курсам. Ну диплом вони собі видадуть, а далі що? Я цю спеціальність знаю як свої пять пальців. Тому мене цікавить чисто диплом, можливо б пішов працювати по даній спеціальності, але щось мені здається що нічого не треба тільки CSA екзамен здати і все.
-
І, якщо хтось зтикався, чи буде якось впливати навчання в Канаді на додаткові бали для ПР. Окрім роботи, звісно
-
Щось я не вірю в ці однотижневі курси. Типу англійська C1 за три місяці)
-
До речі, яка орієнтовна вартість отримання щось по типу другої вищої освіти у Канаді? Та чи є десь рейтинг навчальних закладів, які котируються краще, ніж інші?
-
Ви взагалі прочитали опис курсу?
-
Сертифікат тільки на курс. Щоб отримати CSA треба здати екзамен окремо.
-
Мені цікаво чи це може бути правдою що такі курси можна закінчити онлайн, чи можна їм вірити! Бо заплачу гроші, а сертифікат не дійсний буде🤷🏻♂️ Те що курс класний я бачу
-
На картах ідентично, просто додається інтерпретація роздаючого.
-
Our 4-Day Solar PV Design and Installation workshop meets the prerequisite to write the CSA exam for electricians. Тут же все написано.
22 Jan 2023, 19:22
9776/124559
13 minutes ago