Українська Канада
-
Хто знає в яких провінціях надають готелі саме від провинціі, а не федеральні. Знаю в Манітобі від провінції, а де ще?
-
Як до Вас дійде черга - із Вами звʼяжуться. Бажаючих багато, тому навряд чи будуть довго чекати відповіді від Вас. Це ж у Ваших інтересах мати новий документ
-
Будь ласка ☺️ І Вам всього найкращого
-
Дякую за таке розгорнуте пояснення. Гарного вечора!
-
Вітаю! Ще в Альберті (діють обидві програми: і федеральна, і провінційна).
-
(10 + 8) @radioololo, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(3 + 1) @vitalikmaksymiv1, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вечір добрий! Підскажіть, будь ласка, така ситуація : я подаю заявку на нові ворк перміти для мене та для мого чоловіка( попередні закінчуються у березні 2024року). Наш син вже має новий візітор рекордс(тобто його я не подаю в цій апдікації). В supportimg documents мені потрібно прикріпити :"family member proof of status"- мені тут потрібно кріпити мій з чоловіком work permit та visitor records нашого сина? Чи тільки мої з чоловіком документи?
-
І ще, підкажіть,будь ласка - нові ворк перміти прийдуть з позначкою CUAET? Бо моєму синові новий visitor records прийшов без цієї позначки
-
Велике дякую за відповіді!
-
Виглядає смачно, але ціни... Пішов я у холодильник майже опівночі за своїм дешевим 30-доларовим сиром 🧀
-
Вони у відповідь посміхаються і кажуть велкам ту Канада))))
-
Про це ще не в курсі, я ще не там)
-
(10 + 6) @s_kondar97, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день товариство. Таке питання хто стикався? Відпрацював рік у Канаді і мені прийшов лист від роботодавця в якому вказано про пільги і виплати від ROE. Що це таке і що з ним робити далі?
-
(1 + 8) @vadym0527, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, можливо хтось має контакти гарного перевіреного репетитора який готує до IELTS та CELPIP? Буду дуже вдячна☺️
-
www.canada.ca/en/global-affairs/news/2023/05/canada-joins-apostille-convention-to-facilitate-use-of-public-documents-abroad.html
-
Канада не визнає апостиль
-
Справка о не судимости с Польши для получения пр должна быть с апостилем или без можно?
22 Jan 2023, 19:22
98005/124891
about a minute ago