Українська Канада
-
Ну чудово. Але ви прилітаєте з України. А тут мова про переїзд. Мої знайомі переізжали і писали в центр ньюкамерсів, а відповіли їм з CCIS відмовою. В будь якому випадку потрібно питати самі організації, бо все стрімко змінюється.
-
Ого.Отже, вони такі міцно пов'язані.
-
Якась кооперація точно є) мені подобається, що всі імміграційні сервіси тут не конкурують між собою і поливають фекаліями, а навпаки радять різні програми один одного
-
В Торонто останні тижні всіх сімейних заселяли в першу чергу. І навіть заселяли фінансових туристів з українським паспортом, які прилетіли заради 3000 допомоги
-
Якщо в них змінились умови , чому вони не відкоригують інформацію на офіційному сайті? Якщо тут в Калгарі не буде готелю, поїду до Манітоби і буду там роботу шукати.
-
І можливо по Оттаві хтось знає чи надають житло безкоштовно на перший тиждень-два і де можна почитати куди звернутись, щоб завчасно уточнити
-
Доброго дня , Підскажіть , будь ласка , ми хочемо брати авіа на Оттаву , але перший аеропорт - Торонто , нам потрібно wp вклеювати в Торонто ? Дуже важливо 🙏, тому що стиковка між рейсами всього 4 години Торонто-Оттава , шоб встигнути на рейс Дякую
-
Зверніться в CUIAS 416-767-4595
-
Їм телефонувати ? Чи можна якось написати , бо поки не в Канаді ж ще
-
Ворк перміт нікуди не вклеюють, це окремий документ. Його можна отримати тільки в першому аеропорту Канади.
-
Добрий день. Моя мама немає куету. Чи є якісь програми для отримання візи від провінцій? Щоб не оформлювати просто туристичну. Чи тут без варіантів, туристична, приїзд і тоді оформлення документів
-
Вітаю! Тільки туристична віза або подача на ПР по сімейній програмі (якщо у вас він є).
-
Їм телефонувати, коли вже будете фізично в Оттаві. Можна використати WiFi аеропорту та застосунок Freetone, якщо не купите сімку одразу.
-
Добрий ранок всім ! 🌞 Можливо хтось їде з Калгарі в Едмонтон на початку січня ? І може взяти ще двох ,мене і доньку , 11 років . Потрібно в Українське консульство . Буду дуже вдячна ! 😊 Всім гарного дня !
-
Ну що ж) я не знаю чому так. Може люди за два роки зрозуміли що Торонто то складно. В Калгарі зараз іде нереальна кількість людей. А номерів оплачується не так багато. В нас не така заможна провінція як Онтаріо
-
Добрий день, можливо хтось їде в Вікторію в кінці січня ?
-
Але достатньо заможна щоб не нараховувати PST😁
-
Не буває візи від провінції
-
Зрозуміло. Дякую)
-
Доброго дня! Хтось може допомогти з грошима на розвиток організації? Потрібно 25,000$. Я не маю PR, тож Loan мені не дають. Є тут інвестори або фінансові консультанти? Обіцяю швидкий результат. За подробицями в Особисті Повідомлення @bhrchts
22 Jan 2023, 19:22
98223/125598
41 minutes ago