Українська Канада
-
Не буває візи від провінції
-
Зрозуміло. Дякую)
-
Доброго дня! Хтось може допомогти з грошима на розвиток організації? Потрібно 25,000$. Я не маю PR, тож Loan мені не дають. Є тут інвестори або фінансові консультанти? Обіцяю швидкий результат. За подробицями в Особисті Повідомлення @bhrchts
-
Може для адмiнiстративних позицiй можна працювати без пр
-
Це ж тільки з пр?
-
Ні, не можна. Я шукала бухгателтера позицію в поліції та армії тільки пр.
-
Кадет і police різні ж теми. Кадети мають мінімальну зп доречі. Так чи інакше в Вінніпезі це так
-
(10 + 7) Olha Hizimchuk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вам у приват написати?
-
(4 + 5) @Andrii_F, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так) Для багатьох державних позицій треба хоча б пр
-
Там на зарплату поліцейського не прожити нормально (
-
Я не знаю що таке невелика для вас Для мене 70 на рік це невелика , може для вас 100 це невелика )
-
Ну ситуації різні. В мого чоловіка непогана зп. А мені важлива оця соціальна складова цієї служби. Майже будь яка робота починається з невеликої зп, але є перспектива
-
Ну не йдить в поліцейські) не примушують же)))
-
Моєму сину відкрили Сін разом зі мною. Йому 6 було як приїхали в Канаду. Нічого крім стаді перміту і паспорту не питали.
-
Моєму сину відкрили Сін разом зі мною. Йому 6 було як приїхали в Канаду. Нічого крім стаді перміту і паспорту не питали.
-
Я про це і намагаюсь сказати. Що це перспектива. Звісно коли ти працював на дуже хороший посаді, менеджером, керівником то може і мало. Але якщо в переїхати в 22, чи народитися тут то це дуже гарний варіант.
-
Нажаль це небагато, я рахую по цінам на нерухомість
-
Так я і не йду )) Хіба що у прокурори можна ))
22 Jan 2023, 19:22
98240/125598
about an hour ago