Українська Канада
-
Довго і конкуренція велика.В Онтаріо кваліфіковані працівники потрібні. В Вініпезі ви громадянство швидше можете отримати чим в Онтаріо ПР)
-
Завжди є ЕЕ
-
А в Онтаріо, я так розумію, важко отримати ПР?
-
Я не про айті а в цілому. І більше з монреалем порівнюю
-
Якщо ПР планував би отримати то Ванкувер би обрав хоч він і дорожчий трішки
-
Дуже дякую… сподіваюсь, що в НШ також… мені б хотілось жити біля океану… там взимку дуже холодно?)
-
Так там і зп вище)
-
Мені більше подобається Торонто… якщо б питання грошей не стояло гостро, скоріш за все поїхала б туди
-
Гарно, дешеве житло, свіжі морепродукти, невеликі міста, океан, ПР легко отримати. Але для моєї роботи не має там вакансій
-
Мова групи українська або англійська! Дотримуйтесь правил
-
Всем привет,подскажите,если сравнивать Торонто и Ванкувер,то чему бы Вы отдали предпочтение?
-
А як у НБ?)
-
Не цікавився поглиблено цьою провінцією. З атлантичних провінцій мені НБ подобається найбільше
-
До речі, хтось брав консультації міграційних консультантів/юристів перед вибором провінції для оцінки перспектив отримання PR?
-
Доброго дня. Яку провінцію для приїзду порадите? В загальному по вартості проживання і на довгу перспективу? Мій вибір це манітоба (Вінніпег) або альберта ( Едмонтон).
-
Дякую. Як раз ще є час більш поглиблено предметно поцікавитись програмою
-
Їдьте в Калгарі і не партись. Там гарна програма для отримання ПР. Для ноку Б потрібна англійська на 6 і стаж в 12 міс за період 18 місяців щоб податись на ПР
-
Просто що б ви розуміли де більш розвинутий ринок праці. По одній і тій же вакансії в Торонто на лінкідін 7300 оферів, Ванкувер 2600 а в Калгарі 2000
-
Ну до моменту, поки отримаємо візу та зможемо прилетіти, то на руках може буде в районі 20к cad. Але треба буде шукати 2 bedroom, тому що буду з дружиною та мамою
-
Розумію, що швидше буде в Манітобі, але не впевнений, що вдасться знайти там роботу в ІТ
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago