Українська Канада
-
Жителів вказаних провінцій
-
Кого стосуються ці виплати ?
-
Так.
-
Розжуйте будьласка, бо не тямлю нічого в цьому!
-
Як податить?
-
Скільки можна залишатись в Канаді коли закінчиться work permit?
-
Я так розумію, що не я один в цьому всьому такий дремучій! 🤣
-
Це крайня дата подачі декларацій тільки для тих хто підприємець? А якщо я працюю на роботодавця, то він сплачує податки замість мене, і мені нічього непотрібно подавати в податкову? Я правильно розумію?
-
Ні. Вы всеодно зобов'язані подати декларацію
-
У вас на ворк перміті є фраза- що ви зобовʼязані покинути Канаду за день до його закінчення
-
До 29 лютого?
-
Доброго дня! Шукаю кухаря і двох офіціантів для приготування страв і обслуговування бенкету! Захід буде відбуватися 15 січня, приміщення для приготування також є і меню уже складене! Пишіть тільки ті хто працював у цій сфері, оплата у приват🔥 Calgary
-
Віза ще на 4 роки. Можна знову в’їхати і не працювати?
-
Ні,до кінця квітня
-
Так, можете в'їхати як турист. Час перебування - до 180 днів, на розгляд офіцера на кордоні.
-
Зрозуміло! А до 29 лютого тоді що за дата?
-
У вас там йдеться про якийсь взнос, я хз шо воно в вас таке🤷♀
-
Може то і є для подачі кліматичних виплат?
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 6 Jan 2024, 01:06 last edited byЕДМОНТОН Друзі, якщо ви шукаєте підтримку і розуміючу спільноту, запрошуємо. Щотижня в Едмонтоні проходить група підтримки для українців. Посилання на канал групи t.me/+_RZqHJALY644NWY6 Якщо виникають питання, пишіть в особисті. Участь безкоштовна. Якщо відчуваєте, що потрібна індивідуальна консультація, також звертайтесь. Для українців це безкоштовно.
-
Кліматичні виплати. Не маємо таких,бо Квебек😁
22 Jan 2023, 19:22
98363/124560
about 2 hours ago