Українська Канада
-
Мали себе в Манітобі?
-
Ооооооо, Кеееееене-дааа!🇺🇦🇺🇦
-
У кожного свій досвід. То є добре. Питання було в тому, що манітоба розкрює не по 99😂
-
Не блаженна, а благословенна)
-
Біля дома вчора заправлявся 156.7 було. - костко не ізжу - прост бо далеко костко з заправкою від мене, і хоча там дешевше. Сьогодні іздив з МТЛ у Оттаву на 87. Туди назад десь 350 км…. Хз, проблем не мав.
-
Э провінційний податок.
-
⚡⚡ + донат на ЗСУ і т.д.)
-
Гарно себе маєте! Респект.
-
Ні, але впевнена що і вона благословенна теж) тут всюди маніту.
-
Gst то не з продажу?
-
Вітаємо, Юрій! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго дня. Питання щодо медичного обслуговування в Канаді. Якщо ти приїхав по програмі CUAET, і ще не працюєш, як потрапити до лікаря наприклад ендокринолога, і чи це буде безкоштовним? І взагалі медицина в Канаді тільки платна?Дякую.
-
А в якій провінції?
-
Манітоба
-
доброго ранку.волонтери сидять тiльки у Торонто аэропорт пiрсон?
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи видають ворк перміт в аеропорту? І чи працюють вони по суботах?
-
Якщо навiть Ви отримали вiзiтор рекорд, то зможете вiдкрити рахунок та отримати разову допомогу.
-
Треба жити якійсь період там щоб отримати?
-
Доброго дня! Чи можете підказати, будь ласка, намагаюся заповнити заявку на туристичну візу. І в мене просить закріпити National identity document. Мені треба буде зробити офіційний переклад нашого нац паспорту на англійську з сертифікованим перекладачем?
-
(4 + 6) @zlagodaYulia, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
98444/123997
about an hour ago