Українська Канада
-
ну весь світ і три танка не мав давати. Це і так дуже шляхетна поведінка Заходу. Могли б сказати що воюйте дорогами і шашличками, ми не при ділах
-
Та це сарказм Це не за Канаду а за весь світ Шото ви якісь буквоєди
-
Я не іхав тимчасово Я ж не нострадамус. Я не можу знати що буде завтра
-
Це Канада дала 3 танка на рік? Ну-ну. Якась вже істерика, а не дискусія(
-
Ні, сюди не допре. Навіть до Польщі не дійде
-
Питання навіщо тимчасово їхати в Канаду якщо тимчасово легше б було залишитись в Європі. Я щиро вважаю що сюди приїхали розбудовувати нове життя (по різним причинам).
-
Закінчення буде тількі тут у канаді,якщо 3 танка дати на рік
-
Так Ми ж на різних планетах живем. Де та Україна и де світ. Світ нічого нікому не винен. Ні танки,ні пр. Тільки в минулий раз скільки мільйонів загинуло?в цей раз може бути ще більше Русня проти нато вже їде :)))) Вже третя світова Ау;)
-
Саша, ну шо тобі не подобається.. Хочеш ПР? Обери собі програму для імміграції, та йди до цілі 🫣
-
русня проти НАТО не піде
-
Ну тоді чекайте русню вЄвропі а може і тут
-
Чому так? Що ви зробили щоб вам щось дали? Бо просто українець?
-
(5 + 10) Svitlana Maksymovych, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
А чого так? Ось як ви писали що вам все повинні, то це ок. А як ви щось комусь зобовʼязані, то якось вже не ок
-
Ви думаєте що уряд Канади цього не знав? Я впевнений що знав, більшість без англійської і грошей прилетить.
-
Ага Зобовʼязаний Я зобовʼязаний своїй родині. Зберегти їх Ви тут з окопів бачу пишете
-
А ви знали, що ви громадянин своєї країни. Та зобовʼязані їй.
-
шашличками
-
Так Лопатами в танки кидати
-
Оооо Молодець 👍🏻
22 Jan 2023, 19:22
98568/124580
about an hour ago