Українська Канада
-
Дякую)
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка ми сімʼєю подавалися на візи по програмі Cuaet , нам їх схвалили але ми їх не вклеїли в паспорт і вже пройшов час десь рік , чи можливо їх зараз якось вклеїти в паспорт? Дякую за відповідь і розуміння)))
-
Вітаю, скоріше ні. Вам треба писати і пояснювати, чому вам не вийшло вклеїти, але переважно шанси малі. Багатьом почали відмовляти. Хіба робити туристичну візу
-
В яких банках в Торонто я можу отримати кредитку без PR? Кажуть що в CIBC до 10,000$ можуть дати на старт кредитку, чи хтось може допомогти мені з моїм питанням?
-
Вкажіть будь ласка місто, з якого ви збираєтеся летіти, це дуже допоможе. Наприклад: Рязань, Пєрмь, Сьізрань, Самара, Чєлябінск, Шебєкіно
-
Обговорюємо життя у Канаді Українською. 1. Мова спілкування в групі українська та англійська. 2. Спосіб ведення дискусії має значення. Ні образам 3. Ніякої реклами, спаму, фейків. Донати paypal.me/smartideas - кошти для українських проектів
-
Cibs, bmo, rbs.
-
А тут є заборона російської?
-
Планирую лететь с Парижа сама нахожусь в Германии.
-
Чи є інформація щодо того як отримати Loan без PR?
-
Практично кожний банк,якщо в вас є ворк перміт надає можливість відкрити аккаунт. Кредитка буде зазвичай до 1000 доларів у місяць
-
Привіт) шукаю компанію людей, які збираються летіти в Канаду через Париж або Амстердам. Кінець лютого-початок березня. Буду рада новим знайомствам )
-
Чи є в когось інформація щодо того як отримати Loan без PR?
-
Hello🥛🍪
-
Мені всеодно, хай робить що хоче. Але мене не чіпає, моє життя, мою свободу
-
1000)
-
Руzzкоязичні Українці? Найс, українці хто говорить мовою окупанта це вороги, не співвітчизники?
-
певно
-
Залежить яка сума, но зразу навряд дадуть навіть на електроніку, потрібно відпрацювати 6 місяців, вже дальше точно дадуть, автомобілі то інша справа, якісь дилери можуть дати під величезні % якісь ні.
-
Говорит человек на другой части шара, как мне говорить в Херсоне под обстрелами, насмешил
22 Jan 2023, 19:22
98672/124482
about a minute ago