Українська Канада
-
Я не розраховувала на великі міста,мені містечко більше до душі
-
Щиро дякую всім за відповіді 🙏
-
Я просто не знаю як в інших містах з роботою, тому тут вже пошукайте відгуки саме по роботі. А програми дві, якщо англ не дуже, то скоріш за все потрібно дивитися на Alberta opportunity stream. Основное пропрацбвати 12 міс на фултайм. В манітобі здається менше
-
Хто недавно прилетів. Питання: Work permit ,study permit видають в аеропору? Чи є зміни Чи потріно онлайн рестрація?
-
Доброго дня. Відправляйте на вклейку. Ми відправили через майже рік,вклеїли.
-
Та ви що? 😳 реально?)
-
Добре, спершу робота , впевненість що не виженуть через тиждень. Місяць попрацюйте потім купуйте, так буде достатньо щоб зрозуміти чи дуже вона потрібна 🤔
-
Так а діти ж не можуть працювати, пенсіонери
-
🤦🏻♂️, в провінції манітоба проживає 1500000 людей, мінусуємо той відсоток безробіття і отримуємо цю цифру. Користувався Manitoba.gov.ca / Wikipedia / калькулятор. Не важко ж так?)
-
На перший час фінансів буду мати (планувала купити машину,бо кажуть без машини складно)
-
Це каже про то, що англійською не володієте. До чого це я, а до того, що без мови варіанти успіху, якщо їдете без грошей на перші 3-5 місяців практично відсутні. Там думайте самі.
-
🤷🤷
-
…будь ласка 🫤
-
Тоді буде ж менше ніж 73500 безробітних?
-
Есть гуманитарная программа, как раз для случаев, когда возвращаться некуда. На ютубе много инфы по этому поводу
-
Таке питання якщо э можливIсть працювати як independent contractor в Nova Scotia , наприклад пропрацюю рік, а потім знайду іншу роботу як працівник , чи буде враховуватися досвід 1 рік контракторм у Канаді для пр ? Чи краще відразу оформлятися як працівник ( не контрактор) у таких провінціях як Онтаріо , Ванкувер ?
-
Скажіть, будь ласка, наскільки в сферах маркетинг/пр/коммунікації/реклама важко працевлаштуватися в Онтаріо? Скільки в середньому займає пошук роботи, та чи тимчасова (навіть якщо записана як permanent) робота загалом FTC, тобто не даєть можливості перейти на іншу роботу швидко? Та на яких джоб бордах шукають в Канаді роботу? (в Англії, наприклад, найпопулярніші Indeed / TodayJobs та LinkedIn — чи є в Канаді такого плану «локальні» та популярні джобборди?) Також чи хтось працює в моді (fashion) в Торонто? Дуже цікаве як там з цим ділом обставини на сьогодні…
-
Дуже Дякую за інфу.
-
Скоріш за все ви не встигнете податись і в’їхати до 31
-
Навряд чи…
22 Jan 2023, 19:22
98719/123827
about 5 hours ago