Українська Канада
-
Навряд чи…
-
Всім привіт, якщо знаєте зприводу питання в‘їзду, буду дуже вдячний! Я хлопець, 18 років, хочу переїхати до Канади. Візи в мене немає, і на куает я не подавався, намір переїхати з’явився нещодавно. Що в такій ситуації робити? Знаю що програма закривається 31 березня. Мені потрібно зараз подаватися на звичайну тур.візу, потім вже находячись в Канаді подаватися онлайн на КУАЕТ і далі легалізовуватися?
-
Це інформація на початок минулого року, я не думаю, що там щось змінилось по термінах в найкращу сторону В останні роки період очікування на канадську візу залишається відносно стабільним. У 2022 році середній термін обробки заяв становив приблизно 130 днів, а історичний максимум у минулому році склав 158 днів. На початку 2023 року час очікування складає 122 дні. Однак період може змінюватись в залежності від кількості отриманих заявок. Щоб уникнути затримок перед поданням заявки перевірте чи повний у Вас пакет документів.
-
всем привет! подскажите пожалуйста, какой есть вариант снять помощь, если к примеру нужно будет уехать с канады, а помощь будет зачислена позже ? кто как делал, подскажите
-
Вибачте, звик відповідати людині тією мовою якою вона задає питання)
-
А зачем вам тогда помощь, если вам она не нужна Снимете когда вернётесь в Канаду и будет в ней потребность
-
запросить то я успею, вопрос в том когда помощь поступит на счёт и я смогу её снять, у меня мама болеет очень в Турции, возможно придётся возвращаться если отец не справится в ухаживании...
-
Я получив раніше чим за місяць, але подавався не в Україні