Українська Канада
-
Я вже там зареєструвався и наразі заповнюю форму на укр. сайті, через який WES хоче прогнати мої документи. Але тут питання, чи с 11.01.24 можна просто напряму одразу в WES ?
-
Отже я на правильному шляху, дякую за відповідь
-
(1 + 7) @N96Valerii, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 3) @IlliaNov, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 2) @Andrew_Parte, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Конвенція 61 року. Набрала чинності для Канади тільки зараз. Всі документи, передбачені конвенцією для всіх країн-учасників конвенції
-
Тобто відтепер апостилів непотрібно?
-
Так, непотрібно
-
В смислі непотрібно, навпаки раніше не потрібно було, а зараз є вибір
-
#job Java Developer www.linkedin.com/posts/ivy-ho-87792756_nowhiring-intellexjobs-javajobs-activity-7150158319364579330-rr4A?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Це скасовує необхідність підтвердження документа дипломатичною установою країни де виданий такий документ. А усі інші процедури евалюації диплома, наприклад, залишаються. Я так розумію
-
(8 + 1) Viktoriia Protsiuk (Zasidko), будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так, бо евалюація то інший процесс -відповідності систем освіти. А не форми документа тільки.
-
(5 + 5) @tekstunazakaz, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(2 + 8) @Peachy_Peach, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(5 + 3) @Peachy_Peach, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Думаю треба уточнити . Там постійно якесь нове кіно… як і з польським кордоном .
-
А омеги знайомий так заходив подавав . І забирав мої готові . Я теж його реєструвала під запис .
-
(5 + 8) @AndreyIce, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка,чи можна перевірити статус GSt заявки,якщо ще немає акаунту на Canada Revenue?
22 Jan 2023, 19:22
98780/123997
about 2 hours ago