Українська Канада
-
Вітаємо, Владислав Яременко! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Підкажіть будь ласка, всі пишуть що треба перекладати усі документи хтось пише що не треба нічого) якщо перекладати то які доки? і чи всі нотаріально завірення та з печаткою бюро? чи тільки щось одне чи взагалі не завіряти? де знайти цю інформацію
-
Привіт. Плануємо переїзд до Торонто, відкрила взагалі подивитись ціни на аренду житла, поставила фільтр від найдешевшого і вибиває ось такі. По досвіду тих, хто там вже живе деякий час, підкажіть будь ласка, чи реально за таку недорогу ціну можна знайти апартаменти (без меблів/бейсмент/не дуже район)? Чи це якийсь обман? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Вітаємо, Dmytro! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаю! Ні, не буде, якщо ви вчасно пройшли медогляд.
-
Вітаю! Таких цін навіть в Оттаві немає, а вона дешевша. Принаймні, українські ріелтори кажуть, що ціни на студію/бейсмент починаються тут з $1600. В Торонто, як я розумію, має бути $2000+ щонайменше, дивлячись, за скільки наші кімнати перездають...
-
Доброго ранку, будь ласка, підкажіть: була в Канаді в 2022 році (навіть встигла попрацювати), через місяць повернулася до Європи. Чи можу я зараз полетіти як турист до Канади? Чи буде проблем з паспортним контролем: чому ви полетіли назад і т.д. ? Туристична віза до 2032+ WP (але це як формальність)