Українська Канада
-
тоді краще потратити місце в багажі на Біблію і антидепресанти
-
ні разу не дитина ссср, але будь-кому зрозуміло, що нема смислу везти за океан продукти, яких все одно багато не візьмеш і які можна купити в супермаркеті, а краще взяти справді потрібно речі. ви ж також ляпаєте 😁
-
Зефіру свіжого і пряників нема
-
От прям діти ссср, аби то що ляпнути... і нічого толком Також в Канаді по приїзду буде чим занятись, а не з порогу по супермаркетах... Сподіваюсь не заперечуватимете. Можливо, ще щось дотепне придумаєте😏
-
та гарно ж, але...
-
Як десь в Ісландії
-
Косметика, бренди, якась чепуха для мене... трошки різні цінності. Дякую за активне обговорення
-
а ви читайте добрим голосом)
-
Може не в ссср народились, але по дописах навіває хамство...
-
ну хто ж знає, що саме вам потрібно?) хтось везе одяг, хтось косметику, бо багатьох брендів тут нема, хтось ліки, фотографії, книжки, навіть десь бачила, що відкривачку для консервів везли 😀
-
Які справді потрібні речі ? От хоча б приклад. А то не всі такі
-
бренди було в значенні "марки", а для людей з проблемною шкірою чи шкірними захворюваннями це ніразу не чепуха а з яких пір цінності людини визначаються косметикою?)
-
В совкомаркеті?
-
Як називаються аналоги пряників і зефір?
-
Якщо ви не знаєте які тут є аналоги, і не можете перевести все на англ/франц мову то можно і в совкомаркеті.
-
Панітоні класна, а от в Вінніпегу смачні пряники і свіжий зефір не продають.
-
Паспорти пряники і зефір це те що я віз з собою як найголовніше.
-
Я не знаю наіть де ви. У біля мене є 2 магазини з європейськими товарами- де є той же рошен, авк, і так далі. Але мені норм і магазини місцеві. Де навіть пасха продається, називається тільки італійська випічка тут.
-
Ну і завжди можете поіхати в європейські магазини- там в тому рахунку і пряники звичайні як ми звикли, і зефіри від всіляких рошенів
-
Зовсім різне. Знаєте щось більш наближене?
22 Jan 2023, 19:22
99025/124862
about a minute ago