Українська Канада
-
На офіційний сайт: portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en Створити анкету, чекати коли прийде лист на здачу біометрії, а там вже як на біометрії підете то під посольством чи консульством вам вже все розкажуть люди що і як далі робиться🤷♂
-
Плануємо переїзд в Канаду. Хочу більше дізнатися про цю програму Куди звернутися?
-
Що робити якщо не знаю даних батька, але знаю про матір. Вказувати тільки її? В заявці
-
Куди звертатися, щоб дізнатися про неї більше.
-
Більша половина чату мала з нею справу😉
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто мав справу з програмою CUAET. Потрібна консультація. Буду вдячна за будь яку інформацію.
-
Можливо, десь читав що треба буде все здавати🤷♂
-
Аналогічно і в , Саскачеван
-
Іспитів в Манітобі , якщо маєш українське і досвід , не буде Просто обмін
-
Якщо українському більше двох років , то буде повноцінне посвідчення
-
Два екзамени! Теорія і практика, вам видадуть G1. І так як є водійський досвід і вже маю права європейські то можу зразу здавати наступний екзамен на G2, бо G1 це для дітей🤷♂
-
У Манітобі обмін прав українських, без екзамену, хтось може уточнити? То буде півноцінне посвідчення?
-
Одяг вже майже ввесь необхідний маю. Що не маю то скоро буду мати🤷♂ Готуюсь, а там побачимо! Зрештою я планую першочергово здати на Канадські права і маючи міжнародні, купити авто.
-
Я довіряю офіційним документам! В офіційному документі пише так. Плюс я бачу як активно перед закінченням запасів ракет в москалів Україні почали надавати ППО. Тобто в Україні на мою думку через 4 місяці буде стабільна ситуація і на голову нічого не буде падати. Звичайно закінчення війни не буде ще, але є дуже велика вірогідність що програма не буде продовжена. Тому якщо хтось хоче їхати то більше чим бажано вписатись до 31 березня!
-
Вас клімат не лякає в Манітобі ? Там зараз досить холодно
-
Ну тугувато... Одна вакансія вчителя суто по віолончелі. По запиту артист видає більше вакансій. Вам мало хто дасть відповідь на таке запитання. Ви повинні самі шукати. Віолончель це специфічний інструмент.
-
Поки війна триває , доти і програма буде діяти. Чи ви не розумієте цього.
-
Хотів би знати чи реально знайти роботу по музиці. Де більші шанси якщо відповідь так. Вища освіта віолончель
-
Користуйтесь пошуком по чаті там є люди що робили і є багато інформації, мені це не потрібно тому я не володію інформацією.
-
Далеко! З Вінніпегу 2 тисячі кілометрів до Торонто, а з Альберти хіба літаком.
22 Jan 2023, 19:22
9911/123823
39 minutes ago