Українська Канада
-
Поки війна триває , доти і програма буде діяти. Чи ви не розумієте цього.
-
Хотів би знати чи реально знайти роботу по музиці. Де більші шанси якщо відповідь так. Вища освіта віолончель
-
Користуйтесь пошуком по чаті там є люди що робили і є багато інформації, мені це не потрібно тому я не володію інформацією.
-
Далеко! З Вінніпегу 2 тисячі кілометрів до Торонто, а з Альберти хіба літаком.
-
Ого, яка впевненість
-
Підкажіть, будь ласка, а де його замовляти?
-
Ви Дмитро Кулеба що такі впевнені?🤭
-
Вам дадуть звичайний. Без обмежень вам всерівно буде потрібно замовити.
-
Можете ще Альберту розглянути. За винятком кількох професій, там також простий процес "з документами".
-
Буде
-
Чи може хтось показати, підказати, як виглядає ворк перміт з обмеженням та без? Якщо я пройду медичний огляд до приїзду, як я зрозумію, що мені дали ВП без обмежень?
-
В моєму випадку я можу поїхати в Онтаріо, але поїду в Манітобу ( Вінніпег) бо не хочу мати пів життя волокіти з документами.
-
В мене скоріш за все на старті нічого не буде(
-
Якщо основний критерій - пожити перші дні безкоштовно - тоді так. Але рекомендую вивчити й інші критерії вибору провінції/міста.
-
Дякую за інформацію! Краще всього виходить їхати в Вінніпезу?
-
Є різні провінції в Вінніпезі дають на два тижні бо це профінансовано урядом, а в інших провінціях як повезе, тому в одних 3 тижні в інших 3 дні... Кому як повезе, а комусь волонтери можливо ще якесь додаткове житло знайдуть.
-
Не таку саму суму, а 10000 канадських доларів на сім'ю. Якщо більше - декларуєте, це не несе за собою ніякого оподаткування чи ще якихось проблем. Навпаки, якщо не задекларуєте, то вони можуть бути.
-
Дякую. Але й тут не знайшла, мова іде про 10000 на людину чи на родину)
-
10000cad Офіційна сторінка: www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html
-
То як там насправді?
22 Jan 2023, 19:22
9927/124560
about an hour ago