Українська Канада
-
Зателефонували , вони там змінили наші данні , вказали нову адресу у Канаді , сказали чекати тиждень і пробувати ще раз подаватися
-
Ну якщо на стільки ж "ефективні гарантії" як від Британії, то такі папірці можна з кожною країною хоч кожного тижня підписувати
-
Надаль такі гарантії нічого не варті
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Мої батьки пенсіонери отримали візу visitor. Скільки вони можуть перебувати без виїзду в Канаді?
-
Максимум до 6 місяців, якщо не поставили інший, коротший, термін в аеропорту
-
Дякую за відповідь. А ще можливо ви знаєте а дитини якщо також в паспорті візитор visa у батьків work permit
-
Візітор рекорд дадуть на три роки або до кінця дії паспорта, якщо закінчується раніше.
-
Добрий день в мене є таке запитання.Чи може отримати піар чоловікові в якого освіта 8класів та йому 56 років? Дякую за відповіді.
-
В Манітобі немає обмеження за віком?
-
А якщо вже рik i подавали деклорацiю?
-
(10 + 4) @iryna_mlm, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так а якщо високі доходи були в Україні ?
-
А якщо прибули у жовтні і були до грудня, а зараз поїхали та повернемося тільки у квітні?
-
Тим зто в’їхав до 31.03 і подався до червня
-
А ці виплати будуть виплачувати до 31 березня чи поки діє віза?
-
Сорі, не зрозуміла про які йде мова.
-
Ще раз щоб для себе закріпити, оті кварталні виплати їх можна буде отримувати і після 31.03?
-
Доброго дня. Виникло наступне питання : дружина приїхала раніше за мене та подала заявку на climate action incentive. І вже неодноразово їх отримала. Я почав заповнювати її зі свого боку але дружина не памʼятає який дохід вона вказувала в цій формі. Чи я можу заповнити лише ті строки де потрібні мої данні, а там де її залишити порожніми?! Чи все ж таки потрібно згадувати цифри які вона вносили щоб данні збігались в обох формах? Дякую.
-
Справа в тому що вона заповнювала лише свій дохід, мій не вказувала.
-
(1 + 6) @ABulavitsky, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
10 minutes ago