Українська Канада
-
Дякую Канада
-
Та ні, це плюс Канаді, і трагедія для України - втратили талант :)
-
500$, там не всі підпадають, я спробував і вийшло, якщо не помиляюсь там потрібно якусь мінімум зарплату за рік, в мене було менше ніж потрібно.
-
У Вас може бути 2 паспорти за законом. Забирають, якщо це планується третій (один удома, другий принесли і хочете ще).
-
Альберта
-
Вітаємо, D_ S! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаю! я їду до Канади з двома дітьми , (14 та 8 років), сподіваюся прожити довго та щасливо) та все ж ...якщо зі мною щось трапиться, смерть вона така, може бути неочікувана та без попередження. Як, в разі моєї смерті, дітям повернутися до України? Як це оформити юридично? (фінансово то зрозуміло), а от які потрібно документи зробити, наприклад, доручення на когось в Канаді, щоб людина могла вивезти дітей? Чи діти зможуть летіти самі при наявності квитка?
-
Вітаю! Хтось робив місцеву авто страховку на українське посвідчення у межах Онтаріо? Якщо так, то яка була ціна? Питання в тому, що отримання місцевого посвідчення займе деякий час, а авто потрібно з перших днів. Можливо хтось сплачував завищену ціну за поліс 1-2 місяці, а по отриманню канадських прав робив новий договір страхування? В межах групи не знайшов такого кейсу. Дякую
-
Я б радила вже в Канаді піти на консультацію до юриста. Тут навряд чи хтось щось порадить.
-
Хоч одна людина з головою, котра задає розумні запитання 🙂
-
До речі, з фінансами теж є нюанси, якщо немає заповіту.
-
так вона ж пройшла медогляд?