Українська Канада
-
Вам дадуть звичайний. Без обмежень вам всерівно буде потрібно замовити.
-
Можете ще Альберту розглянути. За винятком кількох професій, там також простий процес "з документами".
-
Буде
-
Чи може хтось показати, підказати, як виглядає ворк перміт з обмеженням та без? Якщо я пройду медичний огляд до приїзду, як я зрозумію, що мені дали ВП без обмежень?
-
В моєму випадку я можу поїхати в Онтаріо, але поїду в Манітобу ( Вінніпег) бо не хочу мати пів життя волокіти з документами.
-
В мене скоріш за все на старті нічого не буде(
-
Якщо основний критерій - пожити перші дні безкоштовно - тоді так. Але рекомендую вивчити й інші критерії вибору провінції/міста.
-
Дякую за інформацію! Краще всього виходить їхати в Вінніпезу?
-
Є різні провінції в Вінніпезі дають на два тижні бо це профінансовано урядом, а в інших провінціях як повезе, тому в одних 3 тижні в інших 3 дні... Кому як повезе, а комусь волонтери можливо ще якесь додаткове житло знайдуть.
-
Не таку саму суму, а 10000 канадських доларів на сім'ю. Якщо більше - декларуєте, це не несе за собою ніякого оподаткування чи ще якихось проблем. Навпаки, якщо не задекларуєте, то вони можуть бути.
-
Дякую. Але й тут не знайшла, мова іде про 10000 на людину чи на родину)
-
10000cad Офіційна сторінка: www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html
-
То як там насправді?
-
Вони окрім англійської ще почали математику підтягувати😉
-
Дякую)
-
Мало імовірно, але на офіційному сайті пише що можливо буде продовження. Скоріш за все не буде, не надійтесь, беріть дупцю в руці і вирушайте до 31 березня!
-
Декларуйте скільки маєте, в тому ніякої проблеми не має. Навпаки захочете щось купити спитають звідки гроші. Все що наявне в вас на момент вїзду не підлягає оподаткуванню, так як це ваші заощадження зароблені в іншій країні. Інакше ви не зможете довести що це не канадські доходи і з вас зтягнуть податок.
-
Це я знаю, дякую) Цікавить саме як у Канаді діяти. У нас можна до 10000 на людину, а люди кажуть, що в Канаді така сума на родину.
-
А в Канаду без декларування 10000 дол.Канади!
-
В кожній країні є такі люди🤷♂ і їх більшість нажаль!
22 Jan 2023, 19:22
9934/124560
about an hour ago