Українська Канада
-
Дуже дякую,за розгорнуту відповідь,та корисну інформацію!
-
То з цього і потрібно починати, що це Альберта. Бо в моїй провінції діти не йдуть до школи 31 серпня.
-
Дуже цікаво, а що відрізняється?
-
Наприклад, не повідомив про відсутність дитини- в журналі відсутності просто ставлять Н. Ніхто не дзвонить. Є коремі тімз (мессенджер) групи де основні новини по шкільному процесу від школи. (Вважайте аналог вайбер груп). В цілому про роботу вчителя можливо співпадає. Все інше - ні. Воно не можна ретранслювати на всю Канаду. Це тільки по Альберті так.
-
Як це від доходу батьків ? Це стала сума від сервіс де гард за нагляд під час обіду. Обід вони їдять свій .
-
Ще від шкільної комісії і від класу. В англійській школі нам «підручники» обходяться дорожче на рік, зате дешевше догляд за дитиною під час обіду ))) до речі суттєво дешевше. У французькій школі - догляд під час обіду обходиться 100 долл приблизно на місяць , а в англ. - 240 на рік ))
-
Монреаль) дзвонять з обох шкіл мені , якщо не повідомила про відсутність дитини, чи не відмітила в застосунку) не має у мене ніяких батьківських груп - (4 дітей , 3 різних заклади освіти) . Англійська школа білінгвальна і франкомовна школа - класи дакей)
-
Ну правильно) у вас була переплата ) за невикористані дні в листопаді. У мене такий самий - , бо як би ви платите ж наперед.