Українська Канада
-
Так тут не безкоштовно
-
"Була минулого року мама..... ....Я склала графік, поставила нагадування на телефон і голосно на весь клас заставляла і посилала!" - сподіваюсь, автор просто не дуже вдало висловилась, і в реальності є чуйною і коректною вчителькою. Бо ця фраза - про профнепригодність у Канаді. Уявляю, як дитину при всьому класі вчитель демонстративно голосно відправляє в туалет, щоб провчити маму, яка в емейлах щось не те написала.
-
У старших школах майже так само
-
Ніхто нікого не старається «провчити». Примхи батьків беруться до уваги, звичайно, але не дрібниці.
-
Згодна, тут в школах все дуже коректно, але без "заглядання у рота" батькам. Мені не зрозуміла позиція вчителя "голосно на весь клас заставляла і посилала!))". Склалось враження, що вчитель спеціально перед класом дитину демонстративно підіймає в туалет. Сподіваюсь, що це просто фраза невдало сформована автором.
-
Система працює шикарно. В Україні - просто все по іншому.
-
Вітаємо, BAGRIY! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Привіт,шукаю для підробітка відповідального кур'єра по Канаді . Кого цікавить пишіть в приват
-
Доброго дня , хочу з чоловіком оформити visitor visa ( не CUET). Можливо , хтось недавно робив . Яку кількість фінансів потрібно показати на рахунку ? Чи в цьому процесі ми можемо подаватись як сімʼя чи кожен з нас подається індивідуально ? Буду вдячна за допомогу !
-
Добрый день! Глупый вопрос задаю, но все же… Если например не буду несколько месяцев пользоваться Fido, как сделать чтобы в это время не начислялась абонплата? Насколько я понимаю у нас контракты, и независимо от того пользуемся мы связью или нет идет списание средств. Есть ли возможность перейти на предоплаченную связь?
-
Чому б це запитання не поставити безпосередньо вашому оператору мобільного зв'язку? 😉