Українська Канада
-
Дуже сумніваюся, що з нульовою англійською ви компенсуєте бали освітою чи досвідом роботи.
-
До 10 тис. декларувати не потрібно
-
Нажаль що би вони не говорили, які б прогнози не складали, завершення війни на даний момент залежить від росії. А вони бажають капітуляції України. Нажаль на Заході немає вже Рейганів, Черчілів і Тетчер, а є Байдени, Макрони і Орбани. Я слухаю щодня Радіо НВ, б-же, який треш робиться в Україні, то не передати словами.
-
Це ж логічно. Більше аплікантів
-
Ну наче так. Але чого ж неможна розглядати заяви в тому хронологічному порядку в якому вони поступили. В єдиному пулі. Є країни де завжди швидко, а є де завжди довго. І воно не міняється суттєво місяцями (а може й роками). Гадаю, що форма стандартизована, тому один працівник може обробити заяву від апліканта з будь-якої країни.
-
Ви робили туристичну чи куает?
-
Їх так і розглядають, але ж їх не в Канаді розглядають, а локально тому і в одних країнах швидко бо наприклад в Ісландії мало аплікантів, а в Польші довго, бо їх багато
-
Треба бути реалістичними - no funding - no war - надіємось на США та ЄС
-
З таким прогнозом я там можу генералом служити. Нагадало політично-мертвого Арестовича - 2-3 тижні.
-
Який треш? Тут ж усі з України
-
(10 + 5) @Katty_makar, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Та послухайте ефіри, це ж не важко. Зробити свої висновки.
-
(7 + 3) Iryna Chorna, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
А які причини таких термінів?
-
Оо, кріпаків ніхто не випускатиме. Вигадають купу різних умов, до кримінальної відповідальності. Обов'язково електронні повістки. Хтось поїде, але небагато.
-
Так а що змінилося ?
-
Дофіга аплікантів
-
Ну як відкриють кордони - подивимось скільки виїхати зможе
-
Це туристична, не куает
-
Так українці подалися в минулому році чи ні?
22 Jan 2023, 19:22
99716/124595
about 2 hours ago