Українська Канада
-
Навіть якщо не депортують, то WP не дадуть 🤣 сидіть в тюрмі 😁
-
Є двосторонні договори. Так само зі США депортували колись у Мексику. Так само з ЄС депортували колись громадян Казахстану в Україну, якщо він в'їхав з України
-
Польща має прийняти депортацію А з якої радості вони будуть це робити
-
Хто вам таке сказав? Заїхав в Канаду з Польщі, і маєш легальне перебування в Польщі - вас депортують в Польщу
-
Дуже рідкі випадки коли можуть депортувати з країни де ти під захистом. І то там треба бути серйозною загрозою для нац безпеки краіни де тебе депортувати хочуть
-
Ще раз кажу - депортують. І ніхто питати не буде хто вас там прийме
-
Ще раз кажу, що країна має прийняти депортацію через які звʼязки особи з цією країною
-
You can use your logic and your knowledge
-
Будь ласка почитайте статути оон і міжнародні договори. Тих хто був біженцем чи під захистом- Ні не депортували
-
то в тій книжці таке пишуть?
-
Можете базікати що завгодно. Можна подумати що афганців не депортовують з жодної країни світу, чи сирійців. Не несіть ахінею
-
Ось після війни може бути
-
Ось я не впевнений про куает… треба почитати закони програми про це.
-
Можете думати як хочете Але у цьому випадку якщо немає іншого громадянства, то депортація після війни
-
У Канаді ми не під захистом
-
А якщо не маєш?
-
it shows, шо старий
-
1) біженцв тут є. Я вже знаю людей хто тут отримав біженство. 2) як я написав вище- треба перевірити закон про куает. Якщо там сказано що це тимчасовий захист- то не депортують . Вибачте, з Італіі Шарія депортувати не можуть, а він злочинець в Україні. А ви про звичайних українців. Якщо б ви почитали хоча б статути, то ви знали що там існує тільки декілька причин на депортацію- це нац загроза безпеці Канади, військові злочини проти людства. І дуже рідко- рішення міжнародних інституцій. Все
-
Чому він мав мене змінити? Я старий вовк, і бачив все що зараз відбувається давним давно
-
час тебе не змінив
22 Jan 2023, 19:22
99756/125890
a day ago