Українська Канада
-
Я теж тебе радий бачити, хоч ти і на морозі
-
Боже мій, пане Val, я прочитав більше статутів ніж ви тік-токів. Отримати біженство - це одне. Вказувати що нікого не депортують - це інше. Вам так не здається, пане Val?
-
Це ж все можна перевірити. І всі казки що когось депортували
-
Oh my God. 0 results.
-
OMG, you just pronounced pure realness! Thank you, Master
-
Ви просто…. А ладно живіть як хочете.
-
Дякуємо, Вам, наш благовірний сенсею, тепер спокійно можна залишатись в Канаді нелегально... Я от до цього часу не можу зрозуміти, чому індусів депортують? Могли б звернутись до Вас, і ви б відвернули невідворотню депортацію.... та що тут говорити, вони взагалі даремно по $6k викидають на адвоката, можна і без доків тут залишитись
-
А тепер читайте уважно, і думайте, бо як я бачу з англійською у вас проблем немає. І перечитайте уважно що я казав. То ж забирайте своі слова про закон назад. І не пишіть фігні в котрій ви повний профан. www.cbsa-asfc.gc.ca/security-securite/rem-ren-eng.html
-
So what? Does it mean that deportation is not possible? 🤣
-
мені ніззя писати в особисті іншим чоловікам
-
Відкрий особисті і напиши мені, не зовсім чужі люди
-
Дай боже
-
Потрібно заїхати до 31 березня.Зробите документи, отримаєте гроші, і повернетесь назад куди вам там потрібно, вирішите свої проблеми і вернетесь в Канаду.
-
життє так не мотало
-
Не дуже, мала просто, без досвіду. Тут всі дорослі
-
я умно морожусь, папрашу!
-
Про це можна було просто повідомити, не обов'язково було тупо морозитись
-
Питання, ВП зробив через онлайн за,вку, допустили помилку в фамілії (прислали ВП з помилкою) на сайти усе правильно. Куди можно звернутись? В ЛК не мае жодної контактного номера. Хтось мав схожу ситуацію?
-
Я навіть не буду коментувати
-
Та маю контракт до кінця квітня( і не знаю тепер як бути, бо в Канаду хочемо дійсно спробувати переїхати, бо повертатись немає куди. Чомусь думала, що гроші як гроші, то не так вже важливо буде та матеріальна допомога чи ні, хоч і приємний бонус, а от те що дозволу на роботу теж не буде, дійсно ускладнило(
22 Jan 2023, 19:22
99785/124716
43 minutes ago