Українська Канада
-
Дружина Укр, чоловік рф. Куаєт
-
Що саме¿
-
Бачив це на власні очі у Торонто
-
Ну уявіть, відсилати особисті документи на росію… ще й під час війни… а якщо якісь військові подаються?
-
Ще й на вулиці бананової ЛНР республіки🤡
-
Вітаємо, Jenny! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
А шо в тому поганого шо на росії залишається менша кількість людей? Це потенційно менше солдатів та менше податків
-
😁 ну то повертайтесь до України та вперед на нуль знищуйте ворога
-
Тим що в Росії вони зовнішній ворог тут вони внутрішній ворог. З зовнішнім проще боротися
-
Хм... Тобто вам байдуже на події в Україні?
-
Всі хто тут вже вибрали свою дорогу. Тепер головне не пустити ворога в свою хату.
-
Ви будете захищати "свою" хату тут так само як свою хату там
-
(1 + 4) @Alexey_JI, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Я вам більше скажу тут ніхто не буде захищати. Головне першому попасти на літак :)
-
я знаю
-
Express Entry і програма CUAET - це ж зовсім різні речі.
-
Всім привіт! Хто може порадити перевіреного міграційного консультанта? Провтикав CUAET візу свою (дали foil-less в 2022 на 6 місяців), думаю про Express Entry. Чи ще є можливість вклеїти візу?
-
З таким мисленням, чим ви краще того руського який витягнув свій український паспорт?)
-
Англійську ще не здавав, рахував бали приблизні, виходить десь 500
-
без освіти порахував то виходить 56, треба пошукати як мій диплом оцінюється, бо працюю не по спеціальності, хоча і закінчив магістратуру
22 Jan 2023, 19:22
99856/124535
about an hour ago