Українська Канада
-
Цікаво, по якій програмі?
-
Друзі. Порадьте, що робити. Я бачу, що ЕЕ виглядає, як шлях в нікуди, але і не бачу альтернатив в Онтаріо. В мене високі/найвищі бали за освіту, досвід, поточну роботу та англійську. Але вік і немає LMIA. Не дотягую навіть до 500. Моя робота в Онтаріо, це робота кваліфікована і по спеціальності, така, яка дозволяє прогодувати себе, двох дітей і закидати шось батькам в Україні періодично. Це відповідь на питання, чому саме Онтаріо, адже знали, куди їхали. Я кручу і так, і сяк. Провінційні програми ще менше шансів дають, як, мабуть, і гуманітарна.
-
В якій програмі ви знайшли 6 місяців у цій провінції?
-
В Онтаріо так чи інакше найбільша кількість ньюкамерів з України. Сотні тисяч, мабуть, Далеко не всі можуть пройти через ЕЕ чи провінційні. Ну якось же це має вирішуватися. За рік в багато кого вже ворк перміти закінчуватимуться. Оптимізму, що ми за цей рік остаточно переможемо, на жаль нема. Ну не депортує ж Канада. Технічно має право, звичайно. Тому я і намагаюсь отримати ПР, але навіть з хорошими даними, в Онтаріо варіанти дуже гіпотетичні
-
Ну в Новій Шотландії є така програма. Але залежить від NOC. І не 6 місяців, а мінімум 1 рік.
-
Зайдіть на офіційний сайт. Там не так багато провінційних програм.