Українська Канада
-
Або може хтось знає в яких провінціях зараховують досвід закордоном
-
Зайдіть на офіційний сайт. Там не так багато провінційних програм.
-
Як називається?
-
Ну так, а це ж означає LMIA? Якби можна було продовжити відкритий ворк перміт, то питань нема. Але якщо LMIA не дають зараз, така собі ймовірність, шо дадуть потім
-
Говорив з міграційними консультантом, якщо не видали в аеропорту на руки - то тільки чекати. Якщо онлайн податись і виїхати не дочекавшись він скасовується без права плновлення. Принаймні так мені сказав консультант.
-
Ну вот в ней и есть возможность засчитать предыдущий опыт.
-
Просто в Skilled worker не було прописано де має бути досвід роботи
-
Хах, ну так це ціла індустрія. Всі, або майже всі "студенти" їдуть в Канаду щоб залишитись. Раніше, мені здається, це був найлегший спосіб імігрувати.
-
Всім привіт. Чи діють на даний час безкоштовн)і або ж зі знижкою) авіапольоти для українців з Європи до Канади?/
-
Були.
-
По-моєму ніколи їх і не було
-
Шкода. Давно?
-
Привіт. Чи хтось знає - як працювати репетитором в Канаді. Через онлайн платформи. Треба оформлювати підприємництво, чи як це працює? Буду вдячна за відповіді.
-
(2 + 9) Mariia Ali, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(5 + 2) @sergio31415926, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(3 + 4) Valentina, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так що,якщо я приїду по КУАЕТ,не факт що дадуть стаді перміт?
-
Ми вказували, проблем не було (Місісага).
-
Добрий день. Треба зробити мед огляд, але немає постійної адреси проживання . Чи важливо, яку адресу вказувати ? Чи можна адресу готелю?
-
Я правильно розумію, що тепер після закінчення програм до ступеню бакалавра включно не будуть видавати PGWP? 😳
22 Jan 2023, 19:22
99969/124873
11 minutes ago