Українська Канада
-
Хто летить з Варшави 21 липня о 14:05 до Канади?
-
Дякую.
-
Дякую. Всі три вакцини вказувати чи тільки дві?
-
Дякую,просто бачила,що є в Канаді з подвійним і тройним штекером.. так само і перехідники різні..
-
Добрий день,підкажіть,будь ласка,такий адаптер підійде до розеток в Канаді?mobilecity.shop/pl/products/usams-ladowarka-sieciowa-2xusb-t2-adapter-4w1-us-au-eu-uk-czarna-1535.html
-
Добрий день! Я весь час була в Україні і мені, і моїм донькам прийшла фоіл-лес віза.
-
Велике спасибі. А на дитину мама заповняє?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка після подачі паспорта на вклейку візи як довго чекати поки його віддадуть?
-
Доброго дня! Дайте, будь ласка, посилання до бюро перекладів. Дякую!
-
Доброго дня! Прошу допомоги щодо подання біометрії у Кракові. Прийшов лист про відмову в записі. Бачу, що вам також приходили ці листи. Це відмова у поданні біометрії? Думала, перенести запис, але пише, що заявки неимає моєї (але перед цим два тижні прийшов лист-запрошення на біо із вказаною датою і годиною). Хочу в Варшаву записатись, а там вказується, що потрібно відмінити попередній запис, щт IRCC уже використовується. Що ви робите у цьому випадку?
-
Добрий день. По пошуку не можу знайти( Десь був приклад заповнення консерн етер. Буду вдячна , якщо хтось продублює. Ще скажіиь будь-ласка якщо я сама буду забират паспорти, то людям які мені дали свої паспорти яку довірені иь для мене писати? Дякую