Українська Канада
-
Замість того щоб читати у цій групі якусь корисну інформацію то вже 100+ повідомлень ‚а чому ті візи получають а чому ті‘. Блін та займіться чимось цікавішим, інформативнішим.
-
Останнім часом в україномовних групах які найчастіше таким чи іншим чином пов’язаних з еміграцією з’явилося багато дописів або навіть аккаунтів які пишуть виключно літературною українською мовою і навіть з пунктуацією як наприклад оці кадри вище (Andrey, Pavel) вони сваряться між собою порушуючи порядок зачіпаючи теми які підбурують наш український народ. Це є не тільки і цій групі з моєї обсервації. Часто мають нікоейми які написані російською або англійською на російський манер. Може в мене параноя але подібне часто зустрічається. Зверніть увагу українці і українки. Дякую
-
Оцей кадр Dmytro... Слухай, я написав свою думку, що тобі не так??? У цій групі купа таких дописів і різних інших , які не мають прямого відношення до імміграції Канаду. Так що не треба вдавати з себе розумника і вішати на всіх клеймо рашистів. Сподіваюся до тебе дійшло
-
Донька летіла три дні назад. З Відня через Лондон (Хітроу). Були різні авіакомпанії, аеропорт в Лондоні при пересадці один. В Лондоні отримала багаж, переїхала в інший термінал, знову пройшла паспортний контроль і полетіла до Торонто. На офіційних сайтах інформація що українцям без транзитної візи можна знаходитися в аеропорту не більше 24 годин. Краще роздрукувати всі білети і аеропорт має бути один. Це наш досвід.