Українська Канада
-
А що ви виграєте відтягуванням часу?
-
Дякую, візи у всіх відкриті.
-
Дякую так і буду робити перед покупкою квитка, хотіла просто особистий досвід людей почути, летіту взагалі вперше в житті.
-
Можна задати ще декілька запитань по цьому? Поки що я в Британії, в пошуку роботи. Але якщо програма планує закінчитися у березні, то чи можу я просто в‘їхати до Канади, зробити ворк перміт і повернутися? Хотілося б назбирати грошей перед остаточним переїздом, щоб не покладатися лише на уряд. Взагалі планую переїжджати, працювати та подаватися на PR у Канаді, скоріше всього в Альберті. У візі пише visitor, multiple entries. Що можете порадити? Дуже дякую❤️
-
Я в Великобританії
-
Доброго
-
Доброго дня, хто летів через Лондон? Чи садять на літак якщо діти вписані в мій паспорт? Чула що в Німеччині з цим проблеми у людей були, а як в Лондоні?
-
Я більше мав на увазі провінції НБ і НШ і Принц Едвард. Тай морепродукти в цих провінціях дешевші чим в іншій Канаді. Так в НФ дорогі харчі і речі так як це острів і з материком немає сполучення. Плюс там тайфуни бувають. Туда я би їхав в останю чергу. Но природа там фантастична
-
я з Ужгорода. хто здавав квартири до війни, ті й здають далі, ціну диктує ринок. зате біженці розкупили всі квартири в новобудовах. всі турбази зайняті.донька НR на пекарні, то вони не можуть знайти працівників з тимчасово переміщених, бо зарплати не влаштовують. різні люди бувають