Українська Канада
-
я так зрозумів вони беруть дітей з бази ССВ і роблять чеки. Якщо дитини там немає в базі то і чека немає, але можна податись і вони вишлють ті 200 дол
-
www.ontario.ca/page/ontario-taxpayer-rebate#section-5
-
Дякую, я отримала, але я так розумію, що в одному чеку повинні бути з дітьми, на дітей не приходила, ось думаю чи маємо право на це , а ССВ не подавалися, бо знаємо що ще 18 місяців тут не живемо, і не маємо права
-
Тут слідкуйте за ними . cxp.mgcs.gov.on.ca/otris
-
Це тільки для тих чеків . Чеки приходить на кожного окремо .
-
(10 + 2) Виктория, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Економіка Нової Шотландії в межах похибки економіки Хюстона (Техас)
-
то треба бити сусіда щоб китаю страшно було?
-
щодо хьюстону, то Канада то перший споживач американського вина. Тепер фермер який спочатку буде платити дорожче за збір врожаю бо нелегали ховаються і потім буде забезцінь вмовляти британців купувати його вино будуть вдячні діду дональду за його ідіотизм
-
Жах якийсь… ці старі диктатори ведуть людство у хаос…
-
(3 + 7) Олекса, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Його там так підтримують люди з негативним iq . Кажуть «Дякуємо ,пане президент» . За що і чому ,то відкрите питання 😂
-
Він за своє минуле президентство, не хило так заробив)))
-
тут треба вирішувати - або залежати від китаю або стати біднішими. маговці оберуть перше
-
Чекаю коли мита на Китайські товари введе . Ото буде весело . Бо люди не розуміють ,що США немала жодної ваги до другої світової . Після Трампа , є вірогідність,що вони повернуться назад в те положення , з великої депресією ,але великими 😂
-
Дональд їм допоможе досягти обидві цілі .
-
(1 + 3) UA, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Україна теж мала небагато шансів але почала війну з сусідом який більший сильніший і багатший. Ви звідти втекли тепер звідси прийдеться. Поїдете в штати а ті перед китайцями стануть з відкритим ротом бгггг З цим глобусом у вас не дуже
-
Після того як Канада запровадила нові заходи по посиленню кордону на $1млрд+ і США все одно ввели санкції, то виникає запитання «Що ж насправді переслідує Трамп?» Так ніби прикривається тим «фентанілом» щоб запровадити тарифи і скористатись цим заради чогось іншого😵💫🫠
-
Аутсайдер G7, маючи лише одну наземну країну сусіда, не має жодного шансу у цій торгівельній війні
22 Jan 2023, 19:22
122801/124892
10 minutes ago