Українська Канада
-
Ви ж не бачити контекст . роція перетворила свято перемоги в частину кривавої пропаганди . Вони спаплюжили памʼять ,посилаючи на вбивства українців танки з символікою дня перемоги. Використавши пошану людей до перемоги,як зброю . Вам від цього не гидко ? Вже давно у багатьох людей асоціація з днем перемоги ,саме не з героїзмом людей ,а саме що це зброя пропоганди ,в руках путіна . Думаю ,саме в цьому контексті говорилось . А не те ,що це не було перемогою життя над смертю.
-
Ти сам зараз себе принижуєш - зроби вдихни ,видихни ... Тут про твого діда ніхто , нічого погано не писав - тільки твоя фантазія. Твої родичі впершу чергу за тебе і свою родину воювали ... Мене в планах не було ... А зараз ,я шану віддаю воїна ЗСУ .. Удачі тобі .. Не ригай багато .
-
Ви ж бачити ,що пуйло каже ,що українці то нацисти ,як німці в 40вих , користується цією памʼяттю , і каже щоб шли вбивати ,як діди . Він підмінив поняття , він заплямував все те героїчне що було ,використовуючи памʼять ,як зброю . І саме і цьому контексті і виникає у українців негатив до дня перемоги . Тут все очевидно .
-
Доброго дня, шановна група Маю питання щодо продовження WP Я приїхав до Канади у березні 2024 на 2 тижні, після чого повернувся до Польщі на 2 місяці закінчити навчання, і знову назад до Канади у червні 2024. У заявці я хочу вказати що я є резидентом Канади саме з березня, адже тоді отримав свій WP. Але чи не буде питань у офіцерів, адже у розділі навчання буде написано що я навчався в Польщі до червня. Така сама ситуація з моєю працею, у Польщі я продовжував працювати до червня Чи варто вказувати навіть робочі місця де відпрацював тільки тиждень? Був невдалий досвід з першою працею в Канаді. Дякую за допомогу