Українська Канада
-
Доброго ранку, скажіть чи можна купити в аеропорту Торонто стартовий пакет канадський?
-
Не знав що Royal виробляється в Gimli, MB. Знав це місто лише через історію про "Gimli Glider", коли Канада переходила на метричну систему і пілоти не второпали, що вони заправили в літак лише половину потрібного палива. Дуже цікава історія. Класика канадського розп.здяйства! en.wikipedia.org/wiki/Gimli_Glider 🛬🛑
-
Дякую!♥️Де це все зробити,в консульстві?що по тестам на ковід,треба мати?
-
Дякую за підказку
-
В тому і проблема , що рідина ( а дитині 5 років тільки ж сироп.
-
Спочатку анкети на візу , здача біометрії дорослим , вклейка візи або фоіл лесс візи , обрати провінцію ,шукати квитки або спробувати попасти на безкоштовний рейс ( якщо ще буде, поки схвалять візи ) .
-
Привіт ! Підкажіть, чи летів хтось із нурофеном в ручній кладі? Дозволяють провозити ліки ? Я хотіла взяти в салон сироп від алергії та нурофен сироп. І засумнівалася
-
Доброго ранку! підкажіть будь ласка,що треба и як добратися з двома дітьми до Канади з Харькова? Дякую!🤗
-
В іншому чаті мені підказали як робила одна жінка: вона подала дитину на візу по CUAET ще раз і пояснила в cover letter що прилетіли по foil-less візі, не можуть знайти як подати на візу зсередини Канади тим хто має Visitor record і не можуть виїхати щоб податися за межами Канади по CUAET. Через 3 тижні тій жінці прийшов запит на паспорт дитини, візу вклеїли. Зробив тепер так само, чекаю.
-
Спочатку додала дітей і чоловіка, як членів родини, а себе, як основного апліканта. В результаті для них була форма 5708 (на продовження статусу перебування), а не 5257 (заявка на гостьову візу), як для мене. Я запит на паспорт отримала, а дітям і чоловіку скасувало заявки. Сьогодні зробила для всіх окремо. Дітей теж вказала, як worker. Тільки після цього у них з’явилася форма 5257. Тепер чекаю.
-
вам не потрібен паспорт. всі дані берете з ворк перміт
-
де ви там знайшли літеру F?