Українська Канада
-
Мені ніхто не винен, я сама вирішила питання, дзвонила на гарячу лінію. А от є люди, які лишилися без допомоги. Писали цю історію
-
Вже один був тут, свиснув гроші і умотав. Всі помилки розрішив і без грошей залишив.
-
Поділіться інформацією, якщо володієте, чи жінкам можна теж знайти роботу в НБ на заводі чи тільки прибирання? Чи є робота в пекарнях чи кондитерських? І як отримати джоб офер ще в Україні? Питаю, бо треба визначитися з напрямом, а по Атлантичних провінціях мало хто розказує.
-
Да отправляли в Швецию
-
блін, я не хочу відправляти курʼєром і насправді це моє право а як правильно бути в цій ситуації - не знаю...
-
Сьогодні прийшов фоїл- лесс, але лише мені. Дітям ні. Написала знову в кризову форму (2дітей, 2форми). Запис на паспорт у мене 14.09- зміни зустріч поки що не можу . Пишуть що немаєте права -48год., та пройшло вже набагато більше. Ну відповідно і глянути чи існують вільні дати до 8.09- також неможу( В коментарях мені писали- що можна відправити кур'єром, тоді питання запису на здачу паспортів автоматично відпадає.
-
така ж сама ситуація... ви якось знайшли вирішення?
-
також цікавить вам вдалось вклейку зробити пізнаше, ніж в 30дений період?
-
також цікавить... вам вдалось здати паспорт пізніше, ніж в 30-денний термін?
-
Завжди в українських чатах знайдеться хтось такий як ви, хто буде з’ясовувати чий Крим, чого хтось не воює або хтось написав російською. Шоб русня так з’ясовувала відносини між собою, як деякі українці додовбуються до інших🤦♀️ Було поставлено конкретне запитання, якщо ви в ньому не компетентні пройдіть повз, а не починайте розводить баталії.
-
Добрий день якщо купувати на сайтах USA чи у Європі чи на Aliexpress одяг електроніку коли доїде до Канади треба буде щє платити налог чи tax duty як воно зветься ?