Українська Канада
-
🙋♂️ в процесі
-
Що тількі не вигадають , щоб людей на гроші розвести
-
Как это и главное зачем
-
На сайті vfs global
-
Доброго дня,де дивитись де паспорт?є трек номер??
-
мені цікаво також почитати, що люди скажуть. маю аналогічну проблему, аспірантуру закінчила в 19 році, якраз остання була по старій програмі.
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, я відправила паспорт на вклейку у Фінляндію, і оплатила смс сповіщення від центру, квитацію про оплату також відправила в конверті, чи потрібно мені десь реєструватись для цих смс сповіщеь чи вони просто на номер телефону відправляють? бо дивлюсь що кур'єр вже доставив посилку а смс ніякого немає
-
Дякую за детальну відповідь! Хочу запитати, можливо ви допоможете. Ступінь кандидата наук отримувала ще за старими вимогами, тобто без фактичного навчання, а отже немає академічного транскрипту чи додатку до диплома є лише диплом кандидата наук. При заповненні анкети у WES, обов'язковим є завантаження додатку до диплома (академ.транскрипт). Як у такому разі бути? Не можу завершити навіть заповнення анкети
-
Повністю погоджуюся! А ще, Європа не нападала на Украіну. А взагалі, це уже до маразма доходить. У деяких групах питають чи можна вклеіти канадську візу в закоронний паспорт РФ
-
А якщо STJD, а не вклеєна віза?(
-
Підкажіть, а як у Манітобі справа із такою роботою, як той, хто ремонтує погрузники? (Ті, що пересувають вантажі на складах) чи користується попитом така робота, чи може людина працевлаштуватися із такими вміннями? А також слюсар, зварник