Українська Канада
-
Є AMINA - Вони добре допомагають... Нам дуже допомогли!
-
Але потрібен рік опиту роботи близький до оферу. Якщо нема то 3 місяці у 12+ перетворюються
-
Та ви що? Серйозно знаєте питання? Особисто проходили? Я, наприклад, "машін оператор" по провінційній Нью-Брансвіка, з номінацією... 😉 А мій друг, кухарем в піцерії - по Атлантичній програмі 😄 Вже подалися на ПіАр. По англійській IELTS 3.5,4.0,4.0,4.0 - достатній 😀 А у Вас що? Які знання з цього приводу?
-
Дякую
-
Всюди по Канаді можна, просто тут простіше (Атлантика- Meritimes). Зважте, для ПіАру краще без амбітно "відпахати" якийсь час (1-2роки) на простій робочій посаді. За одно мову підтягнете, зрозумієте що до чого (без великих втрат і звершень 😄), в локалах друзів знайдете - і тоді гайда до мрії! Така собі пісочниця 😀 Про це не дуже відомо в чатах де обговорюють прерії.... А Атлантичні провінції якось занадто прості для перманенту щоб на них заробити міграційним агентам які в основному і піарять ту чи іншу провінцію 😀 Ну і громада українська тут менша, щоб бути відомою своїми спілками чи культурними заходами....
-
Доброго дня! Я заповнюю батькам аплікацію і немає запитання про біометрію ,я вже пару раз передивилася і ніде немає про це питання? Як це розуміти ,я щось неправильно заповнюю
-
Йдете по звичайному шляху: теорія, практика, G1, згодом G2, і так далі....
-
Давайте до Нас, в Нью-Брансвіку легко і роботу знайти, і роботодавець за три місяці з оформленням ПіАру допоможе! Простий "машін оперейтор" - найзатребувагіша людина 😉
-
Чого збираються? Я вже в.....
-
Франкофонам тільки в Квебек! Там складно з ПіАр - але ви собі нішу знайдете швидше всього (кажіть чоловікові негайно вчити франсе!!!) - і соціальна висока 😀