Українська Канада
-
В аеропорту є червоний хрест, вони допомагають
-
Cv у Канаді треба робити коротше, на 1 листі, досвід у інших країнах цінується?
-
Доброго дня. Підкажіть , будь ласка, як краще обміняти долари США на канадські? Чи є якісь приховані комісії при обміну в банку або обмінному пункті? Був неприємний досвід в Європі і не хочемо знову вскочити в халепу
-
Бухати в Канаді то шось дивне. Враховуючи ціни 😅
-
Хтось має посилання де відслідковувати документи у Фіндляндії?
-
Саме тому я їду сьогодні допомагати канадцям, які допомогли мені) І через мене люди відвертаються від нашої спільноти. Не через шахраї в та чоловіків, які приїхали сюди бухати та сидіти по готелях. А якщо для вас наявність будь яких думок про політику це невдячність, то про що ми говоримо.
-
Дуже цікаво читати твої твори
-
Ну то вважайте, я маю право вважати по іншому. Для мене логіка відсутності критики це шлях у нікуди для будь-якої країни. У країні де ти громадянин завжди можут заткнути тобі рота, мовляв ти не патріот якщо не підтримуєш рішення влади, то твоя рідна земля і т.д. У іншій країні немає права критикувати владу, бо то не твоя країна. Це просто не має сенсу, це наче капкан, єдина мета якого забрати в людини право на політичну позицію, право на яку має кожний, незалежно від громадянства чи рівня доходів. Бо якщо у нас тільки заможні громадяни будки формувати політику країни ніхто не буде піклуватися про права мігрантів чи малозабезпечених людей. Кожен повинен відстоювати своє місце і свої права, це однин із складників демократії і один із показників наявності у країні громадянського суспільства. В Україні воно нажаль так і не сформувалося.
-
Згоден, але щоб висловлювати ефективно свою думку, маєш твердо стояти на ногах, інакше ти просто гарматне м'ясо. Будь ласка, пропоную перейти у інший чат, цей чат має бути вільним від безцільних балачок
-
Деякі громадяни теж не мають грошей до самої своєї смерті, в інтеграція це взагалі настільки абстрактне явище, що ним навіть корінні народи можно затикати, тому що вони так і інтегрувалися у суспільство. Це не означає, що у людини не може бути своєї думки чи політичної позиції.