Українська Канада
-
Але якшо нема pr то і візу робити не можна? Тобто без pr вже по тій самій програмі не пустять в Канаду? Чи треба тоді і візу США робити і Канадську?😳
-
Підкажіть будь ласка, щоб перетнути кордон Канади з США і повернутися назад, потрібно PR інакше ніяк, правда?
-
Дякую за інформацію! Бачу порівняння з Онтаріо та Британською Колумбією. Може знаєте як з умовами в Новій Шотландії? (саме цю провінцію вибрала за широким переліком причин)
-
Так, на 3 роки. Я приїхала до Канади після 24.02.22
-
Доброго дня. В мене така ситуація: до Канади я приїхала по "старій" візі, яка була у мене в паспорті. Строк дії паспорту і візи до 22.07.22, тобто вже закінчився. Я маю новий паспорт і зараз подалася на відновлення візи. За рахунок того, що зробила я це після закінчення дії старої візи, заплатила 285$. Через 3 дні прийшов лист про "скасування" заявки і гроші повернули на рахунок. Підкажіть, будь ласка, чому так? Може хтось також подавався на візу вже перебуваючи у Канаді.
-
А як з України в Канаду?
-
Mono-поповнити карту-з іншої карти Комісія 1,8% за міжнародний переказ
-
Але ж все одно наш ворк перміт не підходить. Відправили лист на електронну адресу федерального уряду. Прийшла відповідь що наш ворк перміт не підходить, бо не є виключенням з lmia. Тому по alberta opportunity stream на даний момент імігрувати неможливо. Може потім зроблять виключення, але поки все так як є