Українська Канада
-
Доброго дня, підкажіть в анкеті вказували проїзний для дитини маленької паспорт мами, по ходу зробили для неї окремо закордонний паспорт, потрібно буде його теж відправляти на вклейку візи разом з нашими двома? І чи потрібно перед цим писати в кризу форму, що у дитини з'явився власний документ?
-
Та отож, а ще з Варшави квиток 800 дол, а з Лондона 300 дол. Різниця суттєва. А ще є транзитні візи для таких моментів. От і цікавлюсь, чи у вірному напрямку рухаюсь. Хтось вже оформлював транзитну візу?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Глянула на квитки до Канади з Лондону - дешевше в два рази. Але потрібна транзитна віза. Хто робив? Як швидко погоджують?
-
Є такі шо кажуть можна і в дюсельдорфі самому
-
Доброго дня, хто має реквізити на оплату за зворотню доставку у Варшаві? не можу ніяк знайти
-
Підскажіть будьласка як що хочу занести сам паспорт на вклейку в Дюсельдорф потрібно робити Апоймент чи достатньо просто прийти вкинути паспорт в почтову скриньку ?
-
Підкажіть будь ласка, хто особисто привозив паспорти в візовий центр на вклейку візи, процес запису ідентичний здачі біометрії, чи в іншому розділі?
-
принаймні коли було доньці 1+ то ми окремий квиток для неї не брали
-
купляв для доньки 2+, так як з 2 років вже потрібно купляти, а для 0+ на скільки я знаю - не потрібно. купував у LOT