Українська Канада
-
Добрий день панове. Перепрошу. Хто може мені підсказати. Мої друзі хочуть відправити до мене в Канаду сина. Йому 14 років. Що вони повинні зробити, щоб я представляв його в Канаді. Школа, університет тощо. Дякую
-
Вибачте, я не зовсім зрозуміла як там шукати бокси з різними фруктами. Якщо там на малюнку ось такі банани, то це означає, що я куплю тільки їх? Чи то стандарт картинка і фрукти будуть різні?
-
Знаю , що є варіанти українсько - англійського дозволу , на одному аркуші. Але можливо не всі нотаріуси так роблять
-
Дякую за детальну відповідь!
-
Нотаріус вам напише українською Потім переклад і ще раз нотаріус Якщо є можливість , зайвим не буде Будете готові до будь яких випадків
-
Ви маєте на увазі - краще мати 2 варіанти?
-
Тут спірне питання Так як позитивний результат є , як у одних так і у інших В Україні точно українською , за кордоном - краще англійською
-
Дозвіл повинен бути обов'язково англійською мовою? Чи підійде український варіант?
-
Доброго дня. Підкажіть, було в когось так, що паспорт відправили, і вже півтора тижня пройшло, а нема ніякої відповіді на почту, щодо того, чи отримали паспорт у візовому центрі? Не розумію, чи вже час перейматися, чи то можлива така ситуація. 🤦🏼♀️ (Мова про візовий центр в Мадриді, в моєму випадку)
-
Дозвіл на виїзд дитини за кордон Робить нотаріус
-
без закордонного паспорту, можна заявку подавати?
-
Якщо є такий. Багатьом вистачило , того , що витягли з дії
-
Привіт! Чи зможу я відразу взяти в кредит ноутбук? Чи треба скільки то пропрацювати?