Українська Канада
-
Якщо ви про нок - то професія відноситься до категоріі А.
-
Роботодавець має відповідати вимогам певним, і це усе? Він має заповнювати якісь документи?
-
А мені хтось писав, що можна з Франції летіти, безвіз закінчився, тому значить тільки з Варшави
-
Дякую за уточнення. Розглядаю програму експрес ентрі. Мене цікавить саме такий "людський", комунікативний момент - як про це говорити з роботодавцем.
-
ви повині обрати конретну програму по іміграції, в якій будуть вказані потрібні умови для отримання ПР. В канаді їх 60 штук, і в кожній з 11 провінцій і двух територій є певна специфіка, спочатку я б рекомендував вам приблизно обрати програму за якою будете пробувати імігрувати і провінцію в яку будете їхати, і вже з огляду на правила програми обирати роботу яка в подальшому в сукупності з іншими чиниками дать змогу отримати ПР
-
Чому?
-
Доброго дня! Хочу уточнити момент щодо роботадавця, роьота у якого дозволить рощпочати оотримання пр. Хто мав досвід, це найкраще на співбесіді уточняти, чи він готовий допомогти з отриманням пр? Чи є якийсб список роботодавців? От просто саме цей момент незрозумілий
-
скажіть будь ласка, вже в Канаді як півтора місця, зараз допомагаю батькові дружини ДХЛ льом відправити паспорт на Холодну у ВФС Варщава, там ніякі правила не змінилися? Все працює як парцювало , друкуєш згоду, додаєш парспррт, чекаєш інформаціїї на мейлі і можна забирати йти, так ?
-
Дякую за пораду. За Лот не знала.
-
повторю ще раз коли ви стартуєте наприклад з польщи до кнади з пересадкою у парижі, і це один квиток , то ще в польщі у вас перевірять візу , витки Юбрнювання видадутьи вам постакові талоніи на два рейси, і якщо ви не залишаєет транзитну зону аєропорту у франціїї, то з вірогіністю в 99 відсотків проблем не буде. Але якщо звичайно ви просто летите по фоїл лес з франціїї вас можуть не посадити на літак
-
Так з Польщі немає прямого рейса до Канади. Тільки з пересадкою