Українська Канада
-
Вітаю При оформленні анкети я зрозумів що на чоловіка одна, на жінку друга У жінки загран буде готовий через місяць буде аж Я хочу спробувати оформити на себе хоча б Чи в анкеті писати, що жінка не планує їхати до Канади? У мене це вийде ? Чи потрібно чекати
-
Хто в Варшаві відправляв на вклейку, як це виглядає?( Можна лс щоб не смітити)
-
Вітаю! Хтось подавав на вклеювання візи вже в Канаді, після того як приїхав по разовій паперовій візі? Не прикріплює заповнену анкету IMM5257 в особистому кабінеті при завантаженні. Інші документи завантажуються без проблем. Хто знає, в чому може бути проблема?
-
Оу, дякую велике
-
В сенсі вислати їм скани, чи відправити в консульство ?
-
Доброго дня, вибачаюсь за може очевидне питання, але ось нареченій прийшло таке щось, і я не до кінця розумію, що з цим робити, може хтось стикався з такою проблемою, підскажіть будь ласка
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Привіт) Якщо мені дали foil-less visa до листопада. Теоретично у вересні мені мають вклеїти візу у Варшаві, щоб я могла полетіти пізніше. Якщо я правильно зрозуміла, то з вклеїною візою я спокійно можу поїхати пізніше і вже тоді отримати в аеропорту ворк перміт на 3 роки і там легально працювати / навчатись. Вірно?
-
Дякую
-
Добрий вечір Підскажіть будь-ласка,хто прилетів по Cuaet , скільки ви чекали свою візу(цікавить хто робив в Польщі)?! Цікавлюсь для батьків )
-
Доброго вечора. В когось є номер репетитора англійської мови?