Українська Канада
-
Нi. З цим не було проблем
-
як я зрозумів, то мінімум, щоб вистачило на рік
-
Зі свого досвіду скажу, що дуже непросто було. Але це тому, що ми приїхали в сезон свят. Ось лише вчора нас підтвердили. А у Канаді ми з 13 числа.
-
Я заплатила лише за місяць передплату і 100$ за ключ завдаток і страхування обов’язкове для тенантів (близько 300$). Різні є варіанти. Не потрібно лякати людей. Так, не просто з ринком житла, але і не так критично, як новоприбулих залякують. Мене одна брокерша теж залякувала і змушувала добровільно заплатити за рік вперед. Є апарт будинки, де можна зорендувати і без брокера, там вже є менеджери. І ще можна знижку запитати. Мені так дали 750$ бонус, який я можу використати як мені потрібно буде. Всім бажаю успіхів знайти бажане житло в Канаді. Все можливо ✨👏🏻
-
З Новим Роком! Роком Перемоги!
-
Лякатися нетреба. Все можливо, просто треба реально дивитися на перебіг справ. Важко, але як тут кажуть степ бай степ ідете до кращого. І бейсмет це не на все життя, з появою роботи і кредитної історії можна знайти кращі варіанти.
-
Реально, бейсмент за 1800. Або як варіант ходити до кантор які маю у підпорядкуванню білдінги цілі і там шукати апартаменти. Діло не в лякати, а в реальному перебігу справ. Я теж як приїхав, надивившись оголошень на цих сайтах, думав зараз в квартирку заїду на ура))) але нетак все воно працює
-
Ще треба знайти, і зоб вам здали. Реально 2300 і пів року вперед