Українська Канада
-
Ви знайшли відповідь? Що з цим строком ⏳ на вклейку відправлення паспорту в 3️⃣0️⃣денний строк? Чи треба писати листа, щоб подовжили..
-
Обновленний паспорт,останню візу для моєї сім'ї у других вже були візи
-
Браво. Я про це і мав на увазі. Що канадці з Амазона роблять закази.
-
Тому що розмитнення може дорого коштувати
-
І я вже писав на кожен товар своя такса тут. Це ви дізнаєтесь коли будете робити заказ.
-
🤦♂️🤦♂️🤦♂️. Тоді для чого питаєте про розмитнення. Беріть як не ма значення термін.
-
Скільки коштує розмитнення посилки? Термін доставки тут значення не має. Всі закази можна зробити взимку, рибалка влітку 🤓
-
Ось тому мало хто з канадців беруть з Аліка. Ви не забувайте, два місяці чекати плюс розмитнення невідомо скільки. На кожен товар своя такса. Алік того не стоє. Не забувайте ви не в Україні вже. З Амазону максимально, що я чекав це тиждень, вірніше 5 робочих днів. гантелі це були.
-
Я подивився ціни на риболовні приколи. Якщо буду брати то з Алі. Шимано в 2-2,5 рази дешевше. Але я не знаю що там треба платити за розмитнення....
-
Я не чув щоб він рулив. Я спілкуюсь багато з Канадцями і більше говорять про Amazon. Якщо хочете чекати місяця два то можно і з Аліка щось заказати.
-
Алі також рулить.
-
Тут Amazon руле. Я за три місяця не чув щоб хтось замовляв з aliexpress.