Українська Канада
-
«Відсидівшись» 3 місяці в Чернівцях, можу розповісти дуже гарних історій, як там своїх по хатах ховають , а переселенців в перший день всім селом тягнуть на реєстрацію до військкомату , бо «у вас там війна». І переселенці не мали ніякої можливлсті без реєстрації поселитися. Всі там зареєстровані . Ну а те, що комусь не подобається , що їх не призивають, ну то вже таке…всюди є різні . І квартири по 1000 доларів сдавали , вигнавши попередніх квартирантів , що 200 платили
-
Мої друзі в 10 років на будівельний кран залазиди на висоту девяти поверхів🤣🤣🤣🤣 діти гуляли де завгодно аби не турбувати батьків
-
В якому сенсі наші і ваші? У нас війна в країні. А не в Харкові. Кого призвали, той і служить. Чи у вас є офіційна статистика скільки служить від вашого міста і скільки від Харкова , і там сказано, що всі звідти пиячать на заході? А «ваші» бідолахи ніхто не пиячить , а на війні
-
Я в 10 років не тещо сам гуляв я на Метро катався по всьому київу я в 11 років сам їхав на ночному експресі з Київа до Запоріжжя
-
Зато з Харкова на Західну Україну наїхало стільки, і ведуть себе як останнє хамло( звичайно не всі, але дуже багато)… а наших хлопців відправляють на передову, (а скільки вже загиблих привезли, і везуть кожен день),а ваші сидять на Заході. Тому наші жінки виїзджають, щоб зберегти життя своїх дітей, тому що небезпека є всюди.
-
Про які ви інститути і заводи кажете? Ви мішаєте економіку з політикою. Заводи і виробництва будуються біля сировини, якщо ні то в зручних логістичних вузлах, там де можна персонал набрати. З приводу навчальних закладів, школи і садочки це те що необхідно робити державі, університети це вже інший рівень...
-
Доброго дня! Особисто записались на вересень, відкрили графік, десь тиждень назад, а саме - перші два тижня вересня і за 30 хвилин вже все розібрали. Тому це правда, звичайно, завжди може хтось відмовитись на дати раніше, але треба постійно моніторити
-
Привіт як вписувати дитину молодше 10 років в CUET?
-
У західній Україні найнижчі зарплати