Українська Канада
-
Нічого подібного. У мене foil-less visa і лист приходив. В листі була дата схвалення візи. При прильоті в Канаду отримали ворк перміт. Цей лист нікому не потрібен, ніде його не запитують. Дата ворк перміту - це дата прильоту, від неї рахується строк дії. У ворк перміті стоїть позначка CUAET. Цей ворк перміт друкується в аеропорту безпосередньо під цю програму. Якщо її закриють, ці ворк перміти робити не будуть. А лист - то просто інформація. Це не гарантія отримання ворк перміту.
-
Наш рух - 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 це добровільна та нефінансова організація, яка допомагає новоприбулим освоїтися в Канаді, місто Реджайна. Ми працюємо на безоплатній основі і все що ми робимо йде в допомогу українцям та Україні, як державі та нашій з вами Батьківщині. Наша місія це донести інформацію від офіційного джерела до кожного українця, який потребує допомоги 🏆 Ми маємо лише одне правило - спілкуватися українською та англійською мовами. Російська мова на наших заходах та в соціальних групах є під забороною. Можливо комусь це буде неприємно, бо "притісняють" або " какая разніца", проте ми - Українці в Реджайні - прагнемо відновити старе та створити нове поняття важливості української мови, особливо під час російсько-української війни та попри історичного прагнення заборони нашої мови (аж 136 разів!). Якщо не знаєте, чи важко спілкуватися, бо жили на сході України - ми можемо допомогти з цим. Ми знаємо нашу історію і саме тому прагнемо зробити все можливе для розквіту України на новій геополітичній карті. Надіємося на ваше розуміння та з нетерпінням чекаємо на зустріч вже в цю суботу о 10 ранку в Regina Public Library 😊
-
Всім привіт! 😊 Вітаємо кожного українця! 🇺🇦 Ми раді бачити щотижневе збільшення відвідувачів наших заходів в Regina Public Library, а тому запрошуємо всіх доєднатися до чергової суботньої зустрічі 😉 Місце - Regina Public Library - 2311 12 Ave. Regina 📍 Час - Субота (23 липня), з 10:00 до 12:00 🕰 Цієї суботи нашим спікером буде Олена Шиян (Olena Shyian)- українка, викладачка Regina Catholic Schools, президентка Ukrainian National Federation`s Regina (UNF) та просто хороша людина 😱 Вона поділиться інформацією стосовно освіти в провінції Саскачеван - про початкову та старшу школу, а також щодо вступу до університету. Окрім цього ми зачепимо тему гуртків та суботніх шкіл. У вас буде можливість почути справжню реальність від українки, яка живе в Канаді більше 15 років; особисто познайомитися, поставити свої запитання, отримати контакти та багато іншого 😇
-
Доречі про життя за кордоном перед Канадою. Я як подавався на страхування, то там цікавились чи я прям з України приїхав, чи з якоїсь іншої країни, і якщо з іншої - то скільки там був. В мене все ок, але відчувалось, що якщо жив довго десь, і просто приїхав, то це вплине
-
А можете трохи детальніше: 1) цю ліцензію важко отримати, якщо це звичайний будинок для проживання? В Україні будівельні ліцензії залежать від класу будівництва (і, напр., для власного будівництва все спрощено). 2) чи є сенс придбати земельну ділянку і найняти будівельну компанію із ліцензією чи дешевше (і вигідніше) придбати побудований будинок? Чи важко потім отримати доступ до комунікаціям?
-
Привіт всім мешканцям Канади! Мене звати Семен. Я з України і щойно прибув до Вінніпег(Манітоба). Мені дуже необхідна ваша допомога, оскільки я шукаю роботу, а також кімнату для проживання. Розумію що знімати квартиру самотужки — то поки що не мій варіант. Мій кар’єрний досвід: Декілька років як погрузчик/оператор в курерській службі Пара сезонів працював на кухні (посудомийник/помічник кухара) Близько 2 років у клінінговій компанії (багатоквартирні будинки, офіси) Близько року на зборці кухонь та помічником на складі (виробництво з виготовлення домів на колесах) Мій рівень англійської — те що необхідно покращити, і я вже зараз працюю над цим. Коротко про себе: захоплююсь музикою, баскетболом, хайкингом, полюбляю готувати та обожнюю солодощі. Буду дуже вдячний Вам за будь-яку інформацію з приводу житла або роботи або за Вашу пораду.