Українська Канада
-
Внутрішній Український паспорт
-
Як це в звичайному?
-
Ого так довго Це зрозуміло але що робити з вклейкою ? Вони можуть і в звичайному паспорті вклейку зробити?
-
Дітям чекають, бо вони розглядують усю інформацію довже. Також чекаю місяць. Та подавала на дорослу дитину через 2 місяця як отримала свою.
-
Дуже вдячна зрозуміла
-
Доброго дня Тільки що отримали що нам одобрено віза на доросли так на детину поки ні Пропоную відіслати паспорти на вклейку але у мене є закордонний паспорт а у сестри ні Що робити? Самої єлектронноі візи не має Дякую
-
Який у вас профiль та скiльки рокiв досвiду програмування?
-
Це також чула, але як краще, щоб трошки поробити набратися більше навику
-
Я не в Україні, і англійська в мене intermediate, тому питаю, можливо краще здати потім, коли знайду роботу?
-
Підскажіть будь ласка довідка про несудимість надається за скільки років чи 6 місяців?
-
А що треба зразу тест IELTS здавати?
-
Доброго дня. Заповнюю анкету для сестри. Скажіть чи обов'язково треба вказувати що заповняє анкету хтось інший? Чи будуть якісь наслідки якщо не вказати що я заповнюю за неї анкету?
-
-
Підкажіть, будь ласка, хто подавав паспорт на вклейку візи особисто в візовий центр, скільки часу займає ця процедура? Приїхав і отримав вклейку чи просто подаєш паспорт і ще треба чекати?