Українська Канада
-
І з такими повідомленнями вам в Канаді будуть не раді. Якщо ви звернетесь за допомого до КУК в Канаді, і вони не розуміють цю мову. Ви їм також таке скажете, що вони нацисти?
-
Ярослав, поважайте правила чату будь ласка. Якщо вам зручніше, ви може е спілкуватися англійською. Я також з донецької області, але мені це не дає право порушувати в даному чаті.
-
Я теж з Харкова, більшу частину життя прожив на Салтівці, говорив переважно російською, зараз це мені не заважає говорити українською.
-
Ніхто Вам не заважав вивчити українську. Ніхто! І якщо Ви з Харкова - повинні знати українську. Дискусія ні про що. Знаю, русскоязичниє кажуть, що у них "чєлюсті нє пріспособлєниє для укрАінского". Треба розробляти. Вчити українську й англійську. "А какая разніцца" вже накликала біду на Схід. На російськомовні і проросійські регіони. "Совпадєніє? Нє думаю."
-
Не можуть
-
Таку допомогу не складно оформити самому. Краще не довіряти стороннім людям при її оформленні і не надавати свої персональні дані. Вже були непоодинокі випадки шахрайства, коли допомога призначалась одним, а по факту її «отримував» інший, якого потім ні слуху ні духу!
-
На другій сторінці над табличкою зі штрих- кодом